top of page
Et nødvendigt offer krimi bøger

En impulsiv romantisk weekend ved Kullen i Sverige tager en dramatisk drejning for Maya Leander, da elskeren, en gammel bekendt, umiddelbart efter findes død på Østerbro, og politiet anholder hende for at have myrdet ham.

Med hjælp fra en forsvarsadvokat bliver Maya sat på fri fod, men mistanken klæber stadig til hende, da hun i sit job som journalist på en lokalavis sættes til at afdække en sag om bestikkelse af byrådsmedlemmer.

Rystet over drabsanklagen indleder hun sin egen efterforskning af det mystiske dødsfald. Men nogen forsøger at skræmme hende til at stoppe, og mens politiets efterforskere gør alt for at hænge hende op på mordet, synes politiets ledelse mere interesseret i at henlægge sagen.

Det går snart op for Maya, at Nicholas måske ikke var så uskyldig, som hun troede. Mayas møde med Nicholas' fortid bliver samtidig et gensyn med hendes egen, dengang hun arbejdede for en nødhjælpsorganisation og kæmpede for at redde verden.

Nu kæmper hun kun for at redde sig selv. Men det får hun også brug for. For med sin efterforskning har Maya sluppet kræfter løs, hun ikke havde drømt om. 

DE USKYLDIGE DØDE

Underholdningen er i top

Jysk Fynske Medier

Forrygende spændingshistorie

Jyllands-Posten

Hold nu op en pageturner af kaliber

Krimifan.dk

 

BØGER
bottom of page